Weboldalunkon sütiket használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletek.

Menü

Baglyos falmatricák

Te is kedveled a baglyokat? Lakásdekorációs trendek jönnek és mennek, de a baglyok még mindig népszerűek. Baglyos falmatricáink 4 méretben vásárolhatóak. Válaszd ki a falfelületed méretéhez leginkább illő baglyokat és dekoráld velük otthonod! 

Részletekért kattints a képekre! Falmatrica rendelés a kosár ikon használatával is lehetséges, de ne feledd kiválasztani a méretet a rendelés lezárás előtt.

baglyos falmatrica

Színes vidám baglyok falmatrica csomag - Ebben a csomagban 15 színes baglyot, 5 faágat és rengeteg zöld levelet találsz. Az egyes elemek szabadon variálhatóak, tehát te választod meg, hogy melyik bagoly melyik fán üljön! 

 

baglyos fa falmatrica

Baglyok virágos fán falmatrica csomag - Előző csomagunkból néhány vidám bagoly átrepült erre a gyönyörű fára! Tulipánok, pillangók és egy madárodú is kiegészíti ezt a faldekorációs csomagot. A leveleket és a baglyokat külön-külön is felragaszthatod a fára.

 

baglyos falmatrica

Baglyok faágon hintával falmatrica csomag - bagolycsalád madarakkal. A falmatrica egyes elemei önállóan (hinta, levelek, baglyok) felragaszthatóak, pont úgy, ahogyan te szeretnéd! Ha fiúszobába tervezed a rózaszín baglyot és madarat, akár ki is hagyhatod ;-)

 

baglyos falmatrica

Baglyok virágos faágon falmatrica csomag - Újabb baglyok, újabb ágakkal, színes virágokkal, pillangókkal és méhekkel. Csodásan mutat a gyerekszoba falán.

 

baglyos falmatrica

Színes baglyok falmatrica csomag - 8 különböző méretű bagoly színes pöttyökkel. Ha további kiegészítőket szeretnél ehhez a csomaghoz, érdemes körülnézned a pöttyös falmatricák között. Ezzel a falmatricával garantáltan színes lesz a nappalid!

 

baglyos falmatrica

Baglyok pillangóval és virágokkal falmatrica csomag - További 8 bagoly falmatrica, az elmaradhatatlan faággal, csodaszép pillangókkal és virágokkal.

 

baglyos falmatrica

Vidám baglyok falmatrica csomag - Egy vidám bagolycsalád, színes szárnyakkal és harmonizáló szívekkel otthonodba. Ideális falmatrica a hálószobába.

 

baglyos falmatrica

Baglyos faltetoválás csomag - Ezeket a bölcs baglyokat a feketétől a fehérig bezárólag 30 színben választhatod. Mivel vékony vonalakból állnak, felhelyzésükhöz aplikáló fólia is szükséges, melyet természetesen mellékelünk a csomaghoz.

 

baglyos falmatrica

Baglyok odúval kapcsolómatrica - Legnépszerűbb baglyaink már a villanykapcsoló köré is odatelepülnek, de ez a bagolyfióka nem hangoskodik éjszaka! Reméljük gyermeked sem ;-)

 

baglyos falmatrica

Kismaci és bagoly csillagokkal falmatrica csomag - Éjszakai hangulat dupla holddal, rengeteg csillaggal, baglyokkal és macikkal. Matricadekor nem csak lányoknak!

 

baglyos falmatrica

Baglyok őszi falevelekkel faldekoráció csomag - Ha valami igazán eredetit szeretnél, válaszd ezt a baglyos vászonképet, majd dekoráld körülötte a falat a matricákkal. A faágak folytatásaként illeszthetők a baglyos képhez. 

 

baglyos vászonkép

Bagoly csillagokkal vászonkép - 28*28 cm-es baglyos vászonkép - rózsaszín, kék vagy sárga háttérrel. A tökéletes gyerekszoba faldekoráció érdekében ragassz mellé csillag falmatricákat is!

 

baglyos fa falmatrica

Lombos fa lila bagollyal és virágokkal falmatrica csomag - Lombos fa falmatrica virágokkal a gyerekszobába. Akár a madár nélkül is felragasztható.

 

baglyos fa falmatrica

Lombos fa színes bagollyal és virágokkal falmatrica csomag - Lombos fa, hozzá illő virágokkal a gyerekszobába. A bagoly nélkül is felhelyezhető a faladra. A kisebb csomagok több fát tartalmaznak.

 

baglyos fa falmatrica

Lombos fa bagollyal és virágokkal falmatrica csomag - Még egy fa a gyerekszobába, cserepes virágokkal és egy bölcs bagollyal.

 

Még több fa falmatrica 

Még több madaras falmatrica

A legújabb feng shui irányzatok szerint már nem csak a bölcsesség sarokban, de máshol is érdemes ezeket a madarakat elhelyezni, erről többet is megtudhatsz a HarmoNeten. Utána ne felejts el visszajönni és baglyos matricát rendelni!

Ha bagoly dekorációt készítenél olvasd el ezt a bejegyzésünket. A kisebbeknek pedig baglyos kifestőket is készítettünk, melyet innen tudsz letölteni.

 

Keresés