Weboldalunkon sütiket használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletek.

Menü

Bagoly dekoráció készítés

Készíts baglyos dekorációt a gyerekszobába könnyedén sablonunk segítségével!

Bagoly sablon letöltés

A bagoly elkészítése: baglyos dekoráció

Anyagszükséglet: A4 vagy kisebb méretű fotókarton vagy vastagabb papír 4-5 színben. (A bagoly testéhez vastagabb 300 grammos, a többi részéhez 130 grammos papírt használtam)

Először készítsd el a baglyot vagy baglyokat a sablon alapján:

  1. Nyomtasd ki a baglyos sablont, majd vágd ki a mintákat. A sablon alapján rajzold át a kartonra a bagoly testét (lila karton), hasát (mintás vagy egyszínű papír), szem környékét (rózsaszín karton), csőrét és lábait (sárga karton). A szemét én abból a fehér papírból vágtam ki, amire a sablont nyomtattam, de természetesen más színben is készülhet. bagoly dekoráció sablon
  2. Vágd ki a mintákat! 
  3. Egyszerűen ragaszd össze: A bagoly testére először ragaszd rá a pocakját, majd a szem környékét, aztán az apróbb részeket. A szemgolyó közepét rajzold meg fekete filccel.

A faág elkészítése:

Anyagszükséglet: barna fotókarton (papírboltban kapható legnagyobb méret 50*70 cm), zöld karton a leveleknek, tetszőleges színű karton a virágoknak (használd a bagoly kivágása után megmaradt papírokat!)

  1. Nyomtasd ki faág sablont, majd vágd ki a mintákat. A sablon alapján rajzold át a barna kartonra a faágat (egymáshoz kell illesztened a két mintát). Rajzolj tetszőleges számú, színű levelet és virágot!
  2. Vágd ki a mintákat!
  3. Rendezd fel a faágra a baglyot vagy baglyokat, leveleket, virágokat, majd ragaszd fel.

A bagoly dekorációt felhelyezheted a falra, bútorra, ajtóra, ablakra...

A gyerekszoba dekoráció a Baglyok virágos faágon falmatrica csomag alapján készült.

 

Tartalomhoz tartozó címkék: baglyos

Keresés