Weboldalunkon sütiket használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletek.

Menü

Pöttyös falmatrica

Pöttyös fal tapétázással, stencilezéssel vagy falmatrica ragasztásával készíthető. Szerintünk a falmatrica - öntapadós fólia - a legegyszerűbb módja a pöttyözésnek. Tiszta, egyszerű, gyors és visszaszedhető! Ha más színekben, méretben, formában szeretnéd, keresd ügyfélszolgálatunkat és megvalósítjuk ötletedet!

 

  "Pöttyös fal" faltetoválás csomag - Egyfajta méretet - 3 vagy 5,5 cm-es pöttyöket tartalmazó falmatrica csomagok - nappaliba, babaszobába, tiniszobába. 30 színben rendelhetőek. Képeinken arany és fekete színekben.

falmatrica pöttyök

 

 

   Pöttyös faltetoválás csomag - A pöttyös fal faltetoválás csomagtól abban különbözik, hogy egy ív különböző méretű pöttyöket tartalmaz. A képen csokoládé színben látható. pöttyös falmatrica

 

 

Többféle színű és méretű pöttyöt, kört tartalmazó csomagjaink ideálisak gyerekszobába, babaszobába, fiúknak és lányoknak egyaránt.

Kék körök és pöttyök falmatrica csomag: háromféle kék és fehér kombinációjából összeálló faldekoráció

pöttyös falmatrica

 

Narancs és piros pöttyök körök falmatrica csomag - tapéta helyett a nappaliba vagy hálószobába

pöttyös falmatrica

 

 

pöttyös falmatrica

Pöttyös fal faltetoválás csomag- Azonos méretű pöttyök. A képen rózsaszín árnyalatban, amely jó választás kislányoknak, kis tiniknek. A pöttyök több méretben és színben rendelhetőek.

 

pöttyös falmatrica

Lila és rózsaszín körök pöttyök falmatrica csomag - Élénkebb színű rózsaszínek és lilák. Tapéta helyett ragasztható kicsi és nagy lányoknak!

 

Keresés